Valborg

 
Valborg ikväll, vem visste att det skulle vara så mycket problem... omg, hit och dit, alla lägger allt på ig, min uppgift att fixa detta... min uppgift att få alla att kunna komma -_-, aja, vi har 3 fester på gång, plus 1 efter fest, så jag måste nog vara bra på min sak, det är iaf posetivft.. 

Du är förbaskat snäll...

Din jävla idiot, ett svin är vad du är och du förtjänar att brinna in The hell!!!!!

Hey this is crazy, but this is a story about a baby

 
Anna Lysell?

hanging out with people :)

Helgen kunde inte ha blivit mer lyckad, förutom varningen för att vi var för högljuda så var det grymt jävla kul :), så fort någon gick, kom det nytt folk. riktigt kul, stackarns lilla anna, det är inte lätt att vara färsking!. 

Apr. 26, 2013

Fredag idag, fett skönt! Blir middag i skolan med indierna som kom i helgen... Inte roligaste dock, men ska bli kul. Imorgon blire hemma fest, hos mig, kul kul :)

shop til you drop

 
 
 
 
Hade lite tråckigt igår så då vart det internet shopping ^^, haha, gjorde självklart bort mig, ovanling? nee inte ett dugg.. köpte skal till iphone 4 men sen kom jag på att jag har iphone 5, så nu har jag skal jag inte ens kan använda XD fail on me!

buttel fucker gentelman

idag stannade jag hemma, lika bra det, hade hur mycket saker att göra här hemma och jag vet att har jag inte mycket tid på mig så skulle det aldrig bli av, iaf wille kommer snart, och då ska vi bara mysa och snacka, kanske kan få med han till att följa med mig och handla, kan ju behöva en riktig man som kan hjälpa mig bära sakerna ;) haha, det kommer nog bli ute möbler till balkongen, åå, vår känslor ^^, nee, nu måste jag fortsätta att städa/diska/plugga, shit vad mycket plugg jag har! går fan snart och hänger mig över allt plugg... bläää till att skjuta upp allt till sista minuten och att skaffa ton med rester!
 

Hello

Vi har varit och att kateter och sprutor, skit kul faktiskt!

Apr. 23, 2013

Jag är 18, bor själv, jag har tappat kontrollen.

Jag vakna upp, till en galen smäll.

Har man gjort bort sig eller vad? vilket jävla avslut på denna helg, den började bra, men så klart så öppnade jag min jävla käft så nu är allt kaos och jag vet inte vart jag står längre!, tack till alla kära vänner för att ni loves me anyway

party like there is no tomorrow

Love u girl friend XD we r going to have fun tonight 

Skratt är motion på insidan och musik för själen.

Ikväll blire AIK-Malmö FF, fett kul, lite nervös dock.. men det kommer nog bli bra, hoppas jag... blir nog en öl till matchen, hoppas jag ^^ hihi
I helgen så blire nog bara att vara hemma, men kanske bara går ut 1 dag, kan ju inte bara vara hemma, kanske kan fixa en liten filmkväll, med vin, hmm, ee det är bara onsdag vi får se vart veckan tar det, nee nu ska jag fortsätta låtsas jobba. fuck school!

cp sak

 
Japp, nu är jag hemma, precis fått reda på arr jag har 3 F varningar och 1 misslyckad kurs.. så nu ska man på mötte med en speciallärare som ska diskutera om hur jag kommer klara skolan.. skit kul..
 
iaf, livet kunde faktiskt inte vara bättre trots att det går dåligt i skolan, har världens bästa vänner, jag har träffat massa nya underbara människor, tror jag börjar få känslor för någon. och egen lägenhet :), hur jävla underbart :), ne nu måste jag plugga, har skit mycket rester som måste pluggas....

we got a badass over here

 
Japp, har varit mycket nu, första dagen i skolan på 7 veckor idag, fortfarande inge internet, och är i fullt ös med att gå på student skivor och att festa, börjar faktiskt känna mig lite slö och tung i kroppen... tecken på att man måste vila? kanske ska börja att gå ut bara på helger,, och inte vardagar, och kanske en dag varje helg räcker och inte två..
 

Var det någon som sa onsdag?