in school

sitter i skolan och leker smart, med min snackiga klass... har hjärnan överallt förutom här i klassrummet, längtar tills helgen, kommer bli så kul, åå, mys! driver, ABSOLUT inget kommer att hända... får inte gå ut, får inte dricka, aå ska köra hemma kväll/filmkväll med några hoppas jag ^^
 
 
 
 

Haffa guzz

Har egentligen inget att säga, ville bara lägga upp bild på mina fina vänner

Skola imorgon då, är verkligen skit otagggad, inte bara genom att gå och röra sig är skit jobbigt, utan jag har absolut tröttnat på min klass, man typ lider av att gå dit! Bara 3 månader kvar! Kämpa! 

Mina finisar!!! 

Min vecka i bilder!

Har sovit min andra natt nu på sjukan, men har varit här sen i måndags, förvånansvärt så var jag inte alls nervös inför operation och den gick väldigt bra, vaknade utan trosor och en kateter i fittan. Kanske lite mindre kul. Men men, vanliga fall så får man åka hem samma dag som operationen men eftersom jag hade så grymt ont och Morfin tydligen inte fungerar på mig förutom att ja blir alldeles snurrig i skallen så måste jag få starkare saker, som man inte kan få ta med hem. Vaknade halv 2 inatt av att jag kallsvettades och hade så jävla ont, självklart så vågade inte jag ringa klockan, att ha praktiserat på sjukhus ger sina spår lite i hjärnan, man vet att det alltid finns någon som har ondare än mig och vill ju inte ta deras hjälp för att jag har ont. Natt sköterskan sa något om att jag har lika ont hela dagen idag så blire en natt till... Suck suck vill bara hem. Detta börjar bli såååå tråkigt. Som tur har jag riktigt underbara vänner som ska komma förbi idag! 








Under operationen sköt dem in massa luft i magen och gick in på fyra ställen för att ta bort gallblåsan! Dom sköt in massa luft för att kunna se bättre när dem jobbade, vilket gör att idag rappar och prutar man skit mycket... Hihi! 
Tur att jag har enkel rum 😂

i cant sleep

 

stockholm-Åbo Åbo-stockholm