Tack för den bästa dagen/helgen i mitt liv!

Hade verkligen en helt underbar 20-års dag. Började firandet i fredags med Nadine, vi började på sviten och drog Sedan till soap bar, där var det 25 årsgräns så min åldersnoja försvann kanska snabbt. På lördag drog vi ut igen och den här gången var vi några vänner som började förra på Hellan och sedan på Göta, så standard det bara kan bli, blev så sjukt glad av att vi alla höll ihop, brukar vara svårt när man är så många. Men hade verkligen en sån sjukt jävla underbar kväll, stannade tills dem stängde drog till donken och missade precis nattbussen hem. Kom hem cirkus 6 på morgonen, vi alla var döda på söndag, men det var så värt det. Den stora dagen kom och jag väcktes kl 9 på morgonen med presenter och sång, älskade vänner, sen kom alla gäster vi som är 20 drog till systemet och sedan var festen igång. BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV! Tack alla som var med och firade in mig i vuxen livet! Love to you! 







Bes Friend

Sitter och små skrattar för mig själv i väntan på att min sambo ska ringa, tanken är ju fasansfullt rolig! kan inte sluta garva. titta, titta där nere ser du pappa! ungen i ena handen och bärsen i andra medans man hoppar och skriker på norra stå ! vem vet i början på oktober kanske det inte är en tanke, utan kanske står där med en unge i famnen? vem vet, man kan aldrig förutspå hur saker kommer att bli! men en sak kan jag förutspå,inom 2 år, kommer jag ha köpt en egen lägenhet i solna och flyttat härirån, inom två år, kommer jag ha åkt minst 3 gånger till canada och hälsa på min bästa vän. inom två år kommer jag och min sambo ha dödat varandra minst 3 gånger. inom två år, kommer min kärlek för dig att öka gånger det antal jag blundar varje dag i två års tid.
 
Kan inte den dumma bion ta slut någon gång så jag kan få garva med sambon min! döööööööööööööööööör! HIttade precis massa roliga bilder ifrån världens bästa sommar för några år sedan XD, går nog inte förklara hur rolig den sommarn var och hur mycket jag garvar nu!!!, fasansfullt hur fula/roliga bilder det är!. och som lovat!, så är dem privata bland oss 3!
 
 
 

Im forever blowing bubbles

Sitter och kollar på fotboll just nu, slut när som helst, och mitt lag ( west ham united) har gjort en riktigt kanon match, med 1 utvisad spelare och 1 skadad, så har dem hållt nollan ( peppa peppa ta i trä). Ifal, träffa chefen idag, och skrev på massa papper och sånt, börja offielt på måndag, känns jätte skönt, och kollegorna verkar super trevliga. Lite nervös dock. åå, matchen slutade 0-0 FETT MED NAJS, så satte på någon annan match, ingen aning vilka som spelar, men det är helt underbart att bara sitta och titta på fotboll, mysfaktor! Vad skulle man göra utan fotboll?, bästa tiden på dygnet när det går en riktigt bra match på tv/viaplay. 

På måndag börjar jag igen.!.!

vet inte vart jag ska börja, känns som om allt är kaos nu, mycket som forsar runt i huvudet. inte det att jag är olycklig, utan känner mest nojja över att fylla 20. jag hade så mycket planer på vad som skulle hända innan jag fyllde 20, och det känns som om jag bara kommit halvvägs. så mycket jag vill göra innan jag blir gamal. är redan halvvägs till 40... Har iaf fixat ett nytt jobb, känns skönt, hatar att vara ledig, så går troligtvis intro nästa vecka. Känns skönt att inte vara arbetslös, och slippa leva på päronen, känns lagom pinsamt att behöva leva på sina föreldrar när man ska fylla 20 år. 20 årsdagen är iaf planerad, ska bli så jäkla kul, är så sjukt jävla taggad faktiskt, 20, wow, jag ska fylla 20 det är helt sjukt, 20 år, 
 
kanske ska ta och svara på sms jag fick ifrån dig, vet bara inte riktigt vad jag ska börja. så svårt, det enda jag suttit och tänkt på dem senaste dagarna är hur jag ens ska börja. hur ska man svara på ett sådant sms? 
 
HAha, reklamen på djurgårdens försök att locka folk till matchen, bananer är för apor XDDDDD.