My day!

Vad har jag gjort idag? Har gått i pyjamas i skolan med gosedjur, det var något nytt! Mer då? Köpt nya jeans som är för stora bara för att jag är i stort akut behov av nya jeans tills imorgon då det är Valborg och MÖSSPÅTAGNING!! Har pluggat lite idag också, men sen fastnade jag när BAY möter RMA riktigt spännande stor just nu 0-2 och Ronaldo gjorde nästan mål! GO RMA! Fan! Måste verkligen plugga!!! Men det är så sjukt spännande! Verkligen skit spännande! Det är liksom inte riktigt allsvenske fotboll utan det är fotboll spelade av män! Lite bråkigt och dem spelar så sjukt jävla bra!
Juste, fick en super gullig video av mina kusiner där dem grattade mig till mitt nya jobb! Så sjukt söta!
Nu gjorde Ronaldo 0-3 SÅ SJUKT SNYGGT MÅL! Och han vart nu något hörde inte riktigt vad han sa men han har gjort 15 mål på 10 matcher!





Tiden går så sjukt fort!!!

Shit alltså! Om 37 dagar tar jag studenten! Hur sjukt är inte det? Det är stört jävla sjukt! Och om 45 dagar så flyttar jag och en kompis till Norge! Helt sjukt vilket äventyr! Vi vet inte exakt hur länge vi blir borta mencirkus 1-3 månader eller kanske längre, kanske aldrig kommer hem igen ^^,
Stress stress och massa stress i skolan och mösspåtagning imorgon, känns som det var igår när dem förra treorna hade det ocj vi sa 1 år kvar! Och nu står vi här! Så sjukt taggad!!!!!


Hey, I'm alive

 
2013-09-17
 
Leva
Leva är ett ganska stort ord,
om vi inte lever, så är vi döda. 
I mitt liv, så har jag haft allt annat än tur, har alltid varit den som blivit mobbad, retad, slagen, sparkad och spottad på. 99% av mina 6570 dagar som jag levt på denna jord så har jag velat ta livet av mig. Har aldrig haft en anledning att leva. Visst jag har vänner, jag är lycklig, men jag är bara lycklig för stunden. 
 
2013-09-17
 
Just det här jobbiga av att inte få ett svar, det är det som psykar mig något så otroligt, det är jobbigt, jobbigare än att få höra varför någon inte vill ha en. Det ända jag skulle vilja ha är ett svar, ett svar på varför du inte ville ha mig? Vad gjorde jag för fel? Vad är det för fel på mig? Varför är det ingen som orkar ha mig?  
 
2013-08-12

Vet inte riktigt hur jag ska börja, den dagen började som en riktigt bra dag, min bästa vän skulle fylla 18 år, jag hade fixat och dånat, fått upp våra vänner ifrån örebro, inget skulle kunna gå snett eller? Att vakna och känna att något är fel, att inte våga säga något utan bara ligga där och låta det fortsätta medans tårarna forssar ner för mina kinder. Hur kunde han? han var ju lilla N***e, den som aldrig skulle kunna göra en fluga förnän, det var nu han som gav mig den största smärtan jag känt på länge. 
 

Nationella prov..... F**k My D**K

Idag har varit en riktigt jobbig dag... Efter 4 timmars nationella, så var kroppen och hjärnan död, ville egentligen bara hem och sova, men bestämde mig för att följa med Anna och boka tatueringstid, efter att virat runt hur länge som helst, så gav vi upp eftersom duktiga Anna hade tittat fel adress och vi var på fel sida av stan.... Så då bestämde vi oss för att åka till min tatuera och fylla i min förra Gadd lite. Efter det var vi båda nog helt jäkla döda! Men eftersom jag är så sällskapssjuk så bestämde jag mig för att hänga med Jennifer till lager 157... Men först sitta och vänta en timme medans hon var på jobb intervju, GRATTIS IGEN!!!! Sedan var det bara att åka till lager 157, och eftersom vi båda var rätt trötta och döda efter nationella, så glömde vi hoppa av bussen där, så då vare bara att vända och åka tillbaka. Och kan bara säga fyfan vad glad jag är att jag är hemma! Är så fruktansvärt trött! Aldrig mera nationella! NEVER!!! Hade iaf en mysig dag utifrån nationella, nu är det bara att tagga till till imorgon! 

När bartendern säger, jag kan inte vara elak mot dem, dom är mina stamkunder

Det är då man vet att det är dax att tagga ner lite. Sitter nu på tåget, vart en liten mini utgång eftersom jag ej hade råd att dra vidare. Spänderade alla pengar i onsdags på en studentskiva och på min egen i torsdags, så idag fredag så vart det bara chill på Hellan som vanligt, mår förvånansvärt bra för en som festat hårt i 3 dagar i sträck, skulle lätt kunna festa hela natten :), imorgon så ska jag åka tidigt på barnkalas hela dagen, sen vet jag ej vart kvällen för mig 👍 kanske utgång, menar lördag är ju bästa fest dagen 👍