I dont wanna grow up

Sitter nu hemma en lördagskväll, riktigt skönt faktiskt. igår åkte jag och anna på en spontantrip till Örebro, eller Götlunda rättare sagt. vi bestämde att vi skulle åka på torsdagen när vi var på annas land, så det var at åka därifårn på fredag och dra till Örebro. Hade faktiskt en riktigt stor klumb i magen under resan dit, men det var faktiskt till min förvåning så sjukt kul, det enda jag kan säga, dem där killarna vet hur man fixar en fest, allt från beer pong till jacuutsii. så sjukt jäkla kul, vet inte vad det är, men dem där killarna MUMS! helt sjukt men typ alla är HALLELUJA! länge sedan man hade så riktigt kul. det enda som kan beskriva som bara jag och anna förstår, Arboga = Stor stan!
 
Förutom lite huvudvärk och ont i foten så mår jag tobben, 5 dagar kvar till Studenten och 15 dagar kvar tills jag lämnar sverige!!!!!

Lördagshumor

 

Hur skriver man?

Stress Stress och mera Stress, Stannade hemma igår för att vila min hals eftersom den har varit borta sen i fredags stannade hemma idag också eftersom jag fick magkatarr inatt.. skönt (Y)
sitter just nu och försöker skriva svenska nationella talet.. det går riktigt trögt faktiskt, finns så mycket annat jag vill göra.... typ städa? Känner att det är väldigt mycket fråcketecken just nu, har fått två jobb i norge nu, men vet inte vilket jag ska välja... antingen som undersköterska på ett sjukhus och tjänar mindre i lön och då bor jag inte i oslo, men jag får gratis boende och gratis resa dit... eller jobbar i oslo och tjänar mer, men måste betala boendet... KAOS.... Vad ska jag välja? 
Skrev första mening på detta blogg inlägg för cirka 2 timmar sen och har fortfarande bara skrivit 1 mening på talet... F""k det går ingen bra, kommer inte in i det däär flytet jag brukar få när man väl börjar skriva... plus att AIK spelar just nu så då går det ännu trögare att skriva... Och jag som verkligen måste bli klar idag! ÅÅÅ VI ÄR GNAGET, VI ÄR GNAGET, AIK ALLTID NÄR NI SPELAR ÄR VI DÄR MED VÅRT STÖD, FÖR DIG VILL JAG LEVA ÅÅ FÖR DIG VILL JAG DÖ! ÅÅÅ VI ÄR GNAGET, VI ÄR GNAGET, AIK ALLTID NÄR NI SPELAR ÄR VI DÄR MED VÅRT STÖD, FÖR DIG VILL JAG LEVA ÅÅ FÖR DIG VILL JAG DÖ!ÅÅÅ VI ÄR GNAGET, VI ÄR GNAGET, AIK ALLTID NÄR NI SPELAR ÄR VI DÄR MED VÅRT STÖD, FÖR DIG VILL JAG LEVA ÅÅ FÖR DIG VILL JAG DÖ!ÅÅÅ VI ÄR GNAGET, VI ÄR GNAGET, AIK ALLTID NÄR NI SPELAR ÄR VI DÄR MED VÅRT STÖD, FÖR DIG VILL JAG LEVA ÅÅ FÖR DIG VILL JAG DÖ!
Hör jag högt och underbart skrikandes från Norra stå och resten av arenen!