Bäste bror!

Min fina vän, vad skulle jag göra utan dig? Du har varit den bästa vän jag någonsin kunnat få, alla minnen vi delat och alla stunder vi haft! Har aldrig haft en tråkig stund i ditt sällskap. Alla wingman moments och alla fylle moments, med att bara sitta brevid varandra och inte göra något. 

 Att veta att jag har en vän att ringa när jag vill och att du alltid svarar och kan lyssna på mitt tjat i timmar om samma problem dag ut och dag in. 

I 10 år har jag känt dig och fler ska det verkligen bli! Är så stolt att kunna kalla dig bäste bror. Säger det inte ofta men jag älskar dig bäste bror.


Jag är hybris.

Ligger i sången, död som fan! Och trött som fan! Men kan inte sova! Har lyckats dubbel boka... IGEN! Få se Tobbe höra en striptease eller hänga med Wille? 

Jobbade dubbel pass idag, och sista passet för veckan imorgon, ska bli skönt som fan med ledighet! Längtar! Funderar på att gå till Hellan och hälsa på vakten som är en grekisk Gud, send från gudarna! 




- Hur är det på gymnasiet då? - jo det är mycket friare, man får snusa på lektionen!




Sitter just nu och väntar på bussen, blir att dra till Hellan en svänga och vara lite social med folk! Jobbar dock i morgon, så ingen alkohol för mig! Sover hos Jennifer så jag slipper gå upp så tidigt också! Är äntligen ledig på onsdag, och sen jobb igen. Shit vad min blogg handlar om jobb just nu, men det är ju det enda jag gör just nu! Och umgås ibland med vänner. Iaf första lönen på fredag, blir dock inte mycket, men lön som lön! Imorgon blir det väl att chilla med Wille någonstans med lite cider! Super mys! Måste dock springa nu, så här kmr lite bilder. 





Svarta massan

Tog ett snack med pappa idag om att skänka pengar till svartamassan, och eftersom han är lika stort Gnaget supporter som jag är så kom vi överens om att skänka 100kr tills vi skänt 12 000kr så härligt att göra en god sak! Så nu taggar vi! 

We vann

Vilken underbar dag detta varit! Trerätters med Anna och massa gnagare, och inte nog med att vi vann med 3-0 utan vi gick upp på 3 plats med 1 ynka poäng bakom 2-an. Imorgon väntar iaf jobb, vart inte att bli ledig! Men ledig onsdag iaf. SKÖNT! Match på lördag, ska försöka få med mig nattis att gå! Håller tummarna på det! Iaf, den där 3 rätters är verkligen något jag rekommenderar! Så jävla gott! Åt så mycket så jag björnade lite ^^, men så sjukt gott! Och så sjukt mysigt! Vi satt där ifrån 17:10 till 21:00, så mysigt! Nu ska jag sova!!! Verkligen sova! FAN JAG MÅSTE DUSCHA OCH GÖRA MAT!.... Fuck!




AIK FÖR I HELVETE!






Veckans:

Inte bloggat på ett tag, men det händer just nu inget, jobbar, sover, vaknar, jobbar, sover, vaknar och så forttsätter det. Imorgon är det iaf match, yey! Sen ledig en dag och sen jobb igen. Vet inte riktigt vad jag gör just nu, är så trött att man typ går sovandes mellan alla kunder. Tänkte köra en veckans som hänt grej: 
Gått in i väggar ute och hos kunder: 3 gånger.
Ätit sallad till lunch: 7 gånger. 
Ätit glass under arbetstid:  2 gånger.
Kollat på vm match: 4 gånger. 
Björnat på jobbet:  8 gånger.
Spillt när jag ätit: så många att jag inte vet hur många gånger.
Blivit raggad på: 0 gånger.