Det finna 2 känslor vid varje breakup, kan ni gissa vilka?

1. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, sättet du lovade att du aldrig skulle såra mig på, det är just det du gör nu. Är det verkligen så du vill avsluta detta? Sanningen kanske svider, men det här gör ondare. Men det kanske är det som är meningen? Att såra mig så mycket som möjligt? Det är meningen att få mig att gråta mig tills varje kväll? Att få mig att börja tvivla på mig själv? Att jag förtjänar detta? Att vara ledsen och olycklig är något jag alltid varit och kan väl fortsätta med det? Jag kan inte fatta vad det är jag gör som gör att alla gör så här mot mig? Eftersom du vägrar förklara så antar att jag aldrig kommer få reda på det. 

2. Jag fattar inte hur du kan behandla mig som luft, att jag måste gå igenom min kompis för att få tag på dig, att jag måste skriva till henne som sedan skriver till dig för att du ska svara. Fattar du inte hur jävla patetiskt det är? Det är så sjukt jävla fegt, du är feg, hela du är feg, hur jävla svårt kan det vara att träffa mig? Att vara ärlig mot mig och berätta Vafan du håller på med? Är det så jävla svårt elr? Det är nu jag inser att du är en stor jävla lögn, du är det vidrigaste som finns, blir äcklad av tanken att jag har legat med dig, att jag har älskat dig. Du är fan värre än den värsta. Jag är så jävla förbannad och besviken på dig, finns inga ord på hur mycket hat jag känner för dig, vill verkligen inte träffa dig och ge dig dina saker utan jag vill bränna upp allt du äger din äckliga jävla hor unge! 


EX means: Thanks for the EXperience. Our time has EXpired. Now EXit my life!

Bye bye honey, det är så skönt att med några enkla knapptryck göra det omöjligt för han att kontakta mig, och att göra det svårt för mig när jag saknar honom något grymt att bara skicka iväg ett sms. Vet att det är fett omoget att blockera han överallt, men det är något jag personligen måste göra för att gå vidare, jag kmr inte klara av att se om han lägger upp bilder på Facebook. Det är jobbigt nog när någon ringer mig, det knyter sig i magen och en gnutta hopp kmr men det försvinner igen lika snabbt som det kom. Just nu vet jag att jag tycker detta är jobbigare än han gör, men om 1 år när jag har gått vidare och lever lycklig, så är han fortfarande en äcklig knarkare.