Pirr som bara den!

Ikväll blir det bara en simpel hemma kväll med tacos och greys på tv. Igår var det en otroligt mysig kväll som började med att jag och bror min satt på Medis i cirka 4 timmar och bara snackade och myste, sedan drog vi vidare och möte upp några andra. Fick veta att mitt ex har hamnat i botten, alltså total botten... Kändes tungt att höra med är så glad att jag kom undan så jag slapp se han så. Har ju min lilla pudding, satte. Iaf dejten min sov här inatt, fuck vad jag börjar gilla han alltså, galet mycket! Hopps vi ses imorgon efter matchen och att jag varit och sett Gabriel iqlesias! 

I will miss you, när du bor 2 timmar bort...

Har precis kommit hem ifrån jobbet, det var ett riktigt dunder jobbigt pass, åkte från krogen igår alldeles för sent och sen hem till dejten min, och dör var det alldeles för lite sömn för stackarn är förskyld och snarkar som en dåre... 
Så nu ska man sova och tagga till till imorgon, då det blir att besöka nya jobbet och sen dra direkt till Medis för att föra med BA och ultras innan derbyt. Är faktiskt rätt otaggad på att gå, för den jag vill gå med kunde inte gå :(, satte :(, aja, det kmr bli skit kul endå ^^ 


ångvält?

igår, ja vad ska man säga om igår, den var allt annat än det man förväntat sig, haha, skivan var hur mysig som helst, härliga människor, men gammal som jag är och trött eftersom min kropp inte vill sova längre än till 7-8 på morgonen, så är man rätt trött vid 11. jag och olivia drog därifrån runt typ 1 och satte oss på BK och käkade, missade precis nattbussen hem, och nästa skulle typ gå om 3 timmar, satte, jag satte mig och väntade på BA bussen som skulle komma vid 2, så skulle jag sova hos en polare där, mycket skönt! inte för att det vart mycket sova för att han skulle iväg 8:00 satte! aa, men det var väl roligt. idag är jag 100% död, känns som om jag blivit överkörd av en fucking ångvält. juste, dem ringde ifrån en avdelning på huddinge som ville ha mig, så ska gå dit på måndag och se ifall det funkar, känns så kul att dem hör av sig till mig och att jag inte ens sökt jobbet, utan dem har hört att jag är bra och vill ha mig! härligt härligt!

DERBYT

JAG JUST LOVE MY LIFE! mitt älskade BA har fixat en biljett till derbyt till mig! det var slutsålt och nu har jag en biljett! så jävla lycklig! nu känns det lite bättre att jag missar borta matchen idag! bara lite bättre! drömde om att jag missade matchen inatt också... så sjuk dröm! drömde om alla ifrån BA och hur jag såg dem åka för att jag inte kunde följa med XD jag är så jävla skadad alltså.... 

HaschApa

Har precis kommit hem efter en otroligt mysig dag med olivia inne i stan, lite shopping och sen en fika på det, ceasar salladen var en orgasm från himlen, så otroligt god! mycket skit snack, som alltid, haha, vad vi ska göra sen mohaha, tycker fan synd om henne när vi ses, du kmr ångra det du gjort. hihi, iaf, imorgon är det skiva, är inte super taggad, men man får väl tagga till imorgon. förandet blir självklart på en sportbar, vad annars? man måste ju se aik matchen med andra gnagare som inte heller kunde ta sig ner till götet. några ifrån BA frågade om jag endå inte kunde åka ned, my little family! aja. får bli att åka ner till Häcken den 6/6 kul kul! måste bara byta pass med min kollega, men det går säkert! 

Good or bad?


Misshandlad, 3 polisärenden, akuten 3 gånger, killen var otrogen, fick reda på falska vänner, kan inte åka på Göteborg borta. Japp detta har hänt på dessa 5 månader, helt sjukt egentligen, på 5 månader har allt detta hänt! Även fast det varit ett skit år, så har det varit helt underbart också. Har lärt känns så mycket nya vänner, fått en "ny familj" (black army familjen) haft otroligt kul i stort sätt varje dag, träffat en kille, fått nytt jobb, plus att flera jobb vill att jag ska jobba för dem, fått en sambo, fyllt 20 år, återfått kontakten med gamla vänner. Och en massa mer saker som man inte riktigt kan skriva här 💪🏼 det enda man kan säga veterangruppen, bästa gruppen! Haha! 

Imorgon kmr Olivia hit efter att jag varit på utbildning, vi ska bara hänga och tagga till inför en skiva på torsdag, fast först ska vi se fotboll på förfesten, det suger verkligen att jag inte kan åka till Göteborg! Så vi får se hemma i stället och se ut som Charlies änglar! En asiat, en blond och en rödhårig! Haha! Sen i helgen blir det antagligen dejt kväll! Och sen jobb på söndag! Härligt härligt! 

dont be that guy!

Håller just nu på att små städa lite, är städat, men ni vet det där små sista innan gästerna kommer. så det blir mer dansa och sjunga än att städa XD, ikväll kommer det över lite folk, vi ska köra den klassiska tjejerna mot killarna på just dance, i skrivades stund har killarna vunnit med 1 poäng över oss, så ikväll hoppas vi på girl power!, det gå bara inte att vi ska förlora!, snart kommer M över och ska hjälpa mig handla mat och sånt, och sen kommer resten så ska vi käka standard maten tacos till dessa kvällar ! måste bara få ut lite här, vad är det med killar och vara sista minuten? påriktigt! planera bättre! ni kan inte höra av er samma dag och ba, får jag komma? NEJ vafan!!!!

Everybody knows that you talk talk talk

Ledig igår och idag, så himla skönt faktiskt, det behövdes, även fast inte vart någon sovmorgon någon av dessa dagar så är det endå skönt att komma upp innan 9 när man väl är ledig! Man hinner göra så mycket bra saker (se många avsnitt av en serie). Imorgon blir det att jobba till och med fredag, sen helg, så skönt! På lördag kmr lite folk över, ska bli väldigt kul att få umgås lite med the gang. Så man får se hur det blir. Lite chill krök och snacka skit om alla som inte är här, det bästa som finns 😍 nej men mys ska det bli iaf. 
I söndags så var det match och som standard efter matchen drog vi till DT och hängde med rödljus och några andra, alltid lika roligt att träffa killarna. Vi fick en VIP inbjudan till en privat fest, japp det fick vi. Älskar att man börjar komma in i gänget. Det känns bara så sjukt jobbigt att jag inte kan åka med till Göteborg den 21, det gör verkligen ont i hjärtat, men ibland måste man välja sin bästa kompis studentskiva även fast det gör ont i mitt AIK hjärta. 
Mer då? Vet faktiskt inte, stor och hasar mellan två olika killar, vet inte riktigt vad jag ska göra elr vem jag ska välja, vrf ska alltid verkligheten innehåll tuffa val? I dont like that! Men förhoppningsvis så vet jag vem jag ska välja på söndag. Annars får man kanske dejta båda tills man vet? Nej men, ärligt nu! Vafan ska jag göra? 





My life

Jobb idag, jobb imorgon, jobb på lördag, jobb på söndag. Kul liv... Ifall imorgon, vad händer då? Träffa en kille? Va? Elr jo? Ne? Ska jag? ;) haha
Ifall, match på söndag och sen blire lite rajtan tajtan! Va med vem? Jo kanske en kille! What vad händer? Jag vet inte! 




Hammarby kan inte vinna

Match igår, så jävla underbart, 2-0 till AIK lovely!!! Missade dock första målet för att jag snackade med polisen vrf ska polisen alltid vara på mig för? Haha, efter det vart det att dra till en skiva, var sjukt jävla roligt alltså! Haha, dock spårad sen på kvällen. Och självklart taxi hem. Som alltid, vrf blir det att jag alltid tar taxi? Är jag så lat? 😂 



Valborg 2015

Valborg, ja vad ska man säga, så oplanerad det bara kan bli, men så lyckad på alla plan! Bästa människorna! Ikväll blir det bara vara hemma, och imorgon blir det troligtvis utgång.