The struggle is real

Efter en sjukt mysig dag med finsaste i stan så ligger jag och planerar inför imorgon, blir en mysig dag på rållis med min fina. Elr min och min. En fin kan man väl säga... Får se hur det är efter imorgon ;)
Iaf, vart lite mer shopping än vad jag planerat, och eftersom jag ej planerat att handla något så gick kontot back. 3 tröjor och 1 par shorts fick jag med hem. Och det vart sjukt mycket skratt åt mina struggle alltså! Tur att det är dax för bröstförminsking snart. Missar så sjukt mycket fina kläder... 






Any way you want me

Omg jag är så jävla korkad... Får panik! Vad gör jag? Usch! Inte bra! Inte smart!

Iaf, igår spenderades med några ifrån black army, vi pratade lite om cupen råttjävlarna! Tyvärr ska jag ej vara med, är för otränad känner jag ^^, så det blir heja klacken istället ^^, hoppas lite vi förlorar, förlorarna får en flaska Auora/kir  alltid gott, BA drickan! 

Ska börja packa nu också och sen vila lite innan jag blir upphämtad så drar vi till skärgården med min bror min och massa mer för att fira en mysig midsommar! 


Haha, garvar varje gång jag läser detta! Så sjukt trött att jag inte hänger med på vad vi skriver 😂

Moahahha

Precis kommit hem ifrån nya jobbet, shit vad jag älskar det! Huddinge sjukhus, där har vi det! ska iaf säga upp mig på måndag... skit nervös för det, har aldrig gjort det förr... iaf sitter också och bokar borta match biljetter till Kalmar den 5/7 och sen blire AIK i Europa den 2 och 9 juli :D, älskar det! många resor med mitt älskade gäng! dock vet jag ej om jag åker med Sol elr BA till kalmar... man blir någ BA eftersom det är min la familia! dock kan det bli lite stelt eftersom jag är Norraståslampan/BA slampan XD hahaha, specielt om M och C och F och R ska med allihopa hahahhahahahah XD kan bli lagom stelt XD för att man inte ska tro för dåligt så har jag faktiskt inte legat med alla, utan bara en, gissa vem? XD 
midsommar kmr bli legendarisk, awesome! typ det som hänt! 
 
 
Här kommer lite snyga egobilder på mig ifrån dessa tre dagar denna vecka: 
 

Every time

Varje gång, och istället för småsnarka så *storsnarka 😍❤️

Norra stå slampan


Haha, fick denna bild skickad till mig idag, hahahahahaha, tycker den är stört skön 😂 haha, bara älskar detta, folk vet vem jag är, vet dom inte det, så vet dem iaf vem bruden med rosa kepsen är (vilket är jag) haha, just Love it so much! 
Norra stå slampan levererar 💪🏼

Halvt BA on TOUR

Eftersom jag har vanlig tur i livet, så missade jag matchen igår, elr såg typ 5-10 min sen vare att åka till akuten, standard alltså! Så standard! Har ju haft en problem med magen och lungorna nu ett tag, och nu var det magens tur igen att krångla! Så icke ovanlig! Iaf, vart ju kvar för länge på sjukhuset så hann tyvärr inte med BA bussen hem, satte fick betala extra för att ta mig hem... Sög ju! Men fick iaf prata med min finis medans jag väntade på bussen i Götet i 1 timme! Tyvärr åker han nu till Spanien i två veckor! Fan alltså!  
Älskar denna bild, skulle ta bild när jag drack och missade munnen 😂😂😂 


Såg dessa bilder nu, min lilla syster fotade mig medans när jag sov... Tack syrran 💪🏼

BA on TOUR again!

Tåget kmr nu om 12 min, har redan väntat 22 minuter 👍🏼 haha, så vårt det! Iaf är påväg in till tc för att träffa upp den kära "la familia" så kallad black army. Så taggad! Så hör ni något klingandes så är det vara jag som går med mina system påsar (Y) så om ni följer mig på snapchat kmr ni bli bombade på My story, som vanligt! 



I really really like you!

En en rolig kväll igår och kanske lite för mycket alkohol efter matchen, så är man halvtblåslagen efter att ha ramlat ned förrulltrappan😂 just my luck! Tror på riktigt att jag har brutit aset elr något 😂 haha, iaf, fick en härlig sak idag, en biljett ner till häcken, sista platsen på bussen :D så lycklig! Så på lördag bär jag av ner mot häcken, tror det ligger i Götet iaf? Iaf, sen är det uppehåll i en månad!! Hur ska jag klara mig???