trowback india

testinlägg
 

Tack, tack, tack!!!

Detta räddade min kväll!!!! 


Boring

Okej, jag har skit tråkigt!

Jag försöker plugga

Livet som ADHD barn när man ska plugga, i typ minimal skala

nyss hemkommen

Vart utgång till nype... hade så sjukt kul, dansa som om det vore sista dagen i livet! vill inte riktigt gå in på små detaljer... men jag har gjort det igen! fan! jag måste sluta dricka! funderar på att köra nyktert när jag fyller år....  iaf, röten igår krashade totalt lät som en 70 årig gubbe! bra(Y) idag mår man ju, hade ju feber igår när jag gick ut, så känner att karman har slagit tillbaka för att jag ej stannade hemma igår! men men, hade verkligen skit kul! 

party girl

hmm, vad ska man göra ikväll då? girlsen eller hänger jag med dennis och hans killpolare som jag ALDRIG haft en tråkig sekund med...  vill helst följa med dennis och dem, skulle vara så kul att träffa dennis pojken igen!, får se hur det blir, har typ också fått feber igen... så får ta lite alvedon innan jag drar isånnafall... aja, hoppas på en bra kväll och förhoppningsvis ligg.... hahah driver!

Fuck alla hjärtans dag

STAND TALL

Ligger i soffan just nu och mår piss, vrf ska alltid detta drabba mig? Detta år har inte varit mitt år, typ sjuk hela tiden... Var sjuk nästan hela förra veckan, och ni är jag sjuk igen... Vafan äre för fel på mig? Brukar ju aldrig bli sjuk! Och nu verkar allt komma på engång! 
Iaf, skaffade en till Gadd riktigt nöjd! Ska göra min tredje den 20 åå, vad taggad jag är! Tack finaste Anna för att du följde med mig dit! Love u! 



In progress



Jag har tråkigt! Borde plugga!

Tipical me som har tråkigt!

Simpel weekend


Onsdag idag, ingen ville följa med ut, så det blir att vara hemma ikväll... Kul... Ensam på lilllördag.... Dötrist! Ledig imorgon iaf, och typ på fredag, friluftsdag men endå ^^, i helgen blire att vara barnvakt fredag till söndag ^^ sen nästa vecka är det bara att tagga TATTO!!!!!

Tagga!

Har bokar tatto tid, så grymt taggad! Tisdagen den 11/2 kl 12 sitter jag i tatueringsstudion och skaffar mig ännu en till Gadd :D så taggad, vill bara att tiden ska gå så sjukt fort nu!!!!!!!