suprise mothafucka

Vilken galen dag det var igår alltså, vinst med 3-0 grymt lycklig, bästa kvällen på länge, vi gick till Dick Turpins igen, vakterna kände igen oss, folk hälsade när man kom in, märks att man har kanske varit på lite för många matcher XD, träffade killarna från black army, drog vidare till offside med några, och det är där ddet sjukaste hände, alltså, helt otroligt! i toa kön, nog ingen kan gissa vilka som stod där, helt galet! jo, dem som misshandlade mig, äntligen fick man ett ansikte på personerna, och vi kunde inte ha sprungit på dem på ett bättre tillfälle, för gissa vilka vi hängde med? jo, tydligen ett par killar ifrån firman boys. vad är oddsen, att man träffar på dem som skadade mig när man har firman boys bakom ryggen!helt amazing, aldrig sett ett par människor som kämpade så för att jag skulle ta tillbaka polisamälan, mitt enda svar ALDRIG. i will win this fight! som sagt, länge sedan man kände sig så trygg!
åter till annat, åtvid på onsdag, sjukt taggad, redan snackat med vissa som ska man, super jävla taggad! kan inte säga det oftare men fan vad jag älskar mitt liv!

Den bästa tiden i mitt liv, det är den tid som är nu!

Sitter just nu och väntar på att min sambo ska komma hem, så jag kan berätta om min underbara dag på jobbet, riktigt roligt! känner mig så uppskattad när patienter ger än blommar för att dem tycker man gjort ett sånt fantastiskt jobb. lycka!
 
ikväll blir det utgång med grabbarna och Nadine, sen imorgon blir det hemma match med grabbarna, så härligt bra slut på en kort jobb vecka, sedan på onsdag blire att åka till åtvidaberg och sen på torsdag är det valborg tror jag? tror det blev att åka till uppsala då, men är verkligen inte säker, en brud med ingen koll här XD. roligt kommer det iaf bli! Nu ska jag kolla lite fotboll på tv, mitt älskade west ham united spel och det vil man ju självklart inte missa!

Loving life

Ligger nu i sängen, trött som bara den, igår var det borta fight i elfsgnäll, och det var en riktigt lyckad resa. Älskar verkligen att resa med dessa grabbar, så hiiiiimla underbart 😍 det är verkligen en underbar sak att uppigga veckan på, göra den lite roligare. Åå, verkligen längtar till 29/4 då är det nästa borta match! Tagga redan! Iaf, idag var det att åka till läkaren, tidigt som fan var det, och still drunk af när jag åkte 😂 men det gick bra, elr bra och bra, det går väl aldrig bra hoa läkaren? Fick iaf astmamedicin utskrivet. 




Otur är bara förnamnet!

Skönt att det är måndag, det betyder att min otursvecka äntligen är över, är så sjukt trött på förra veckan. satt också och drog bort alla "skrapsår" och sånt ifrån ansiktet och halsen för att slippa tänka på det som hände i måndags varje gång man tittar sig i spegeln, det räcker med att jag själv vet om det. 
 
 
Det sjuka är att folk tror att jag nu kommer undvika att gå på fotboll, men det som verkligen är sjukt sjukt, att det enda stället jag faktiskt känner mig trygg på just nu är faktiskt på läktaren, i Black Army bussen, med alla människor. även fast det var 3 av alla dessa människor som gjorde detta mot mig, och det kanske är någon av dem jag kramade när AIK senast gjorde mål, det gör mig illamående, men det känns endå lungt om jag skulle möta dem där än att möta dem random på en gata, för jag vet att det skulle aldrig kunna hända mig något där, och om det skulle, så vet jag att alla där skulle hjälpa mig, just mig. 

BA ON TOUR

Så otroligt roliga resa till Malmö, 18 timmar tur och retur. Och eftersom jag har så tur med livet, så missade jag matchen, hamnade i polisbil och är portad för livet på Swedbank arena 😂 alltså vad händer? Bokade iaf resa ner till elfsgnäll den 21 april, sååå roligt! Träffa BA gänget igen! Sååå sköna människor! Längtar redan!!! 



Riktigt undrbar längtan!

Varje andetag, varje natt och dag.
 
Jag är verkligen så taggad för dessa kommande dagar, det riktigt pirrar i kroppen på mig!, imorgon blir det att åka förbi farmor på lite påskmiddag för att sedan dra vidare på "fest" och träffa patrik, niklas, henok och lite andra puddingar. ska bli riktigt kul! sedan på måndag blire hemmapremiär!!!! så sjukt taggad! blir att föra med massa folk allt ifrån martin, martin ovh björn till BA, så sjukt taggad!, sedan blire jobba någon dag och få mitt blodprovsdeligering, ägde riktigt hårt igår när jag gjorde det, så nu ska jag bara visa upp mina kunskaper en gång till så har jag min deligering. så sjukt glad! under veckan ska jag också få kateterdeligering!, sjukt roligt. sedan på torsdag bär det av med några killar ifrån BA till malmö för att se årets första bortmatch. så sjukt taggad! som sagt som ni kan se riktigt underbara dagar väntar!.