crack a bottle

Precis beställt hem 3 nyårsklänningar, dom skulle komma runt torsdag-fredag, men så dum som jag är glömde jag ta frakten med exressfart, så kommer inte hinna få dem innan nyår... kul... så måste endå köpa en till klänning, men men, man kan ju inte få för mycket klänningar ;) ikväll, så ska jag inte göra något speciellt, jo, typ städa, usch, men måste hinna städa innan julafton. så lite vuxen poäng att jag är hemma en lördag och städar^^

se så glad nissen er

Sitter just nu och väntar på att anna panna ska komma, vi ska ha en liten mys kväll och bara snacka skit om alla som inte är här ;), jag insåg precis att imorgon ska jag ha min sista julavslutning, och dett blir mitt sista jullov!!! helt sjukt hur snabbt tiden har gått, känns som det var igår jag och mina tjejer stog på skolgården med en flaska vin i handen och firade att vårt sista sommarlov ska börja, och nu har det gått ett halv år sedan sist! helt sjukt hur snabbt tiden har gått :O,snart kommer vi nog sitta på ett äldreboende och skrika till varandra för att vi alla vägrar ha hörapparaten i. helt sjukt alltså!
 

check

624x1161xThings-to-say-to-destroy-a-mans-ego-during-sex-624x1161.jpg.pagespeed.ic.ZX5Snf9kSE

sista minuten

Har suttit sen i söndags och verkligen pluggat i sista minuten, imorgon har jag min tredje redovisning denna vecka, och 1 prov, började med redovisningen idag, och den är nu inskickad, ska börja plugga till provet imorgon. jag är så grym på att skjuta upp allt... imorogn blire att göra klart gymnasium arbetet och skicka in, samt göra klart svenskan och idrottsuppgiften, tror det var allt tills lovet, hoppas det iaf, sen blire solna sjukhus, lung/ allergi vårdavdelningen, ska bli riktigt spännande, ne nu tänkte jag nog käka lite, och kolla någon film för att jag varit så duktig!
 

Jag svär det var jag

Det vart ingen ny mobil, tydligen skulle det ta minst 2 veckor innan jag kunde få en ny... surt... mobillös och noss på fejjan... praktiken är slut och den nya börjar direkt efter nyår, längtar!, dock lite besviken, fick på solna sjukhus, lite jobbigt att åka, men det löser sig säkert ;), snart jul och jullov! så sjukt skönt, har dock väldigt många uppgifter kvar att göra innan jag kan ta jullov :/, några old friends kommer över på fredag för vin och julbak! skit mysigt! sedan så ska vi klassen dra ut den 25, så jäkla taggad!!!!!, fast mer taggad är jag nof till nyår, kommer bli såå grymt kul! fast mest taggad är jag till studenskivan och sjävla studenten ska vi nog inte prata om! 
Iaf, var ute i fredags och firade mirre pirre, vart riktigt lyckat, ramlade grovt när vi sprang till bussen, säger nog hur lyckat det var, armstödsvägen anna! ;) hahahahha, fattar inte att vi blir så va med på bild kåta... man är ju inte snyggXD hahahahhaha
 
Hahahha, måste visa min nya idol!!! skönaste killen EVER!!!!
 
 

stress!!!!!

Inge bloggande på länge, men har varit väldigt bissig... haha, ee praktiken är snart slut, och då börjar skolan igen, stress stress på hög nivå, så på lördag blire att sitta hemma hela dagen och plugga, jobbar på söndag och ska fira mirre imorgon. fullt upp, är ledig idag, skööönt, skulle plugga men min mobil har pajat så ska åka in snart och köpa ny, hoppas på en iphone5s men det kommer nog bli en iphone 5 bara, har inte riktigt råd med 5s. 
känns så grymt konstigt utan mobil, jag kan inte göra något, min mamma försökte få tag på mig igår, så först smsade hon anna, sen slutade det med att hon ringde en av personelen på mitt jobb och frågade efter mig, tur att jag var där XD hahah, kaos.. men snart så, snart är jag kontakt bar igen. iaf, förra helgen var en sån grymt bra kväll, helt, sjukt bra, Grattis anna i efterskott igen XD,så nu hoppas vi på att denna fredag blir lika bra!!!