👍




Sista dagen pÄ jobbet imorgon, gud vad fort tiden gott! ska bli kul att komma tillbaka till skolan och snacka skit med ens vÀnner!, hÀnt massa denna vecka, blivit sjuk, men knapprat alvedon, halstabletter och hostmedicin varje morgon och gÄtt till jobbet, vuxenpoÀng? skÀmt ut mig som bara den pÄ jobbet, typ dött för att en lÀkarstudent Àr sÄ jÀvla snygg.. första gÄngen skÀmde jag ut mig som fan,, sÄ det vart ju kört med att ragga... fick ha mina sextankar sjÀlv... sad... haft dem skönaste patienterna ocksÄ, min frÄga till han, vill du duscha idag. hans svar, bara om du Àr med XD, ( han och min humor, han har legat inne hela tiden jag vart dÀr och han har varit min patient, sÄ vi har kommit varandra fett nÀra, kommer sakna han som fan!, varje morgon sÄ satt vi alltid och snackade massa, okej inte bara varje morgon utan typ hela tiden.... kommer sakna min pat)
iaf, fyller Ă„r snart :D, över lycklig, 24 dagar kvar, JIPPI!!! ska pĂ„ dejt snart ocksĂ„, spĂ€nnande! massa saker som hĂ€nder, har sök massa jobb ocksĂ„, planerat mera pĂ„ min och mirres resa, aa, massa nytt liksom :D juste, glömde nĂ€stan det viktigaste, JAG SKA GADDA MIG NÄSTA VECKA ELLER VECKAN EFTER DET!!!!!! SÅ JÄVLA TAGGAD!!!!!!!

You are a fucking Fillist

Godmorgon denn vackr.... Mörka morgon, kĂ€nns som om jag Ă€r uppe med tuppen, sitter och vĂ€ntar pĂ„ bussen, och dĂ€r kom den, haha, iaf, Gud vad svĂ„rt det Ă€r att ta sig upp halv 5 en mĂ„ndags morgon... KĂ€nns som om det bara blir svĂ„rare och svĂ„rare att ta sig upp. Ska bli sĂ„ skönt att börja skolan igen (trodde aldrig jag skulle sĂ€ga just dessa ord), dĂ„ fĂ„r man iaf en liten sovmorgon! 


Beer=bear pÄ fyllan









 
 
Vilken hÀrlig natt alltsÄ, det var tÀnkt frÄn början att det skulle vara en nykter helg.. men jag och alkohol Àr ungefÀr likadant som varje mÀnniska och behövadet av vatten, sÄ dÄ vare bara att fixa sig och dra ivÀg med vin i vÀskan, och tvÄ hÀrliga vÀnner pÄ tÄget, drack och hade kul, kom sedan till daam, dÀr vi skulle fira lucas, vet inte riktigt hur mÄnga vi var men vi var vÀl runt 20 pers, sedan drog vi vidare till nype, och vi lyssnade sÄklart pÄ mig om hur man ska gÄ XD, nÄgot vi alla Ängrar.... jag och att hitta XD, slutade med att vi gick frÄn odenplan till stureplan, I FUCKING KLACKAR, vi sprang ocksÄ, hÀlften var nÀra pÄ att bli överkörda... det var allmÀnt kaos, men inget kan fÄ oss att sluta tagga. kom till nype och hade skit kul, strippor!!!!!!!!!. massa dans och jag och dennis hade bro talk.. massa bilder... kÀnner bara jÀvligt lyckad kvÀll XD
 
 

"What you did was wrong, you did it for sex"

 
I don't have
Money on my mind
I do it for the love

Destination-utomlands!

Bara jag som blivit helt besatt av tanken att Ă„ka utomlands? Sitter ovh kollar resor nĂ€sta varje dag, fatta skönt att Ă„ka ett tjejgĂ€ng, elr vrf inte sjĂ€lv? Sitta och plugga, softa och chilla pĂ„ en sandstrand? Det vore ju livet! Ă…Ă„, saknar vĂ€rmen, och att komma bort frĂ„n fucking cp Sverige som jag för övrigt hatar! Har jag tur och mina och mirres planer funkar, sĂ„ sitter hon och jag pĂ„ ett plan om cirka ett halv Ă„r, för en resa pĂ„ minst 1 mĂ„nad, som ingen av oss kmr att glömma!! LĂ€ngtar!

Har en mys lilllördag med Bones pÄ tv!



❀





Hade en riktigt hÀrlig, mycket skratt och klackarna i taket! Praktik imorgon, faktiskt inre peppad pÄ det, Àr sÄ grymt bakis idag, brukar inte bli bakis, men jÀvlar vad dÄligt jag mÄdde idag! NÀsta helg ska jag fira Lucas som fyllt Är! Har inte sÄ mycket att sÀga!

ViP

KÀnner att helgen har gÄtt alldeles för snabbt, och den Àr redan över. i Fredags hade jag en jÀtte mysig kvÀll med farmor, vi gick pÄ bio och kÀkade otroligt god mat pÄ chaio chaio tror jag det hette, vi satt nog i över 3 timmar och bara pratade, hade det sÄ otroligt trecvligt. i lördags sÄ gick jag ut med nÄgra frÄn min förra klass plus anna, vi började pÄ hellan dÀr vi hyrde vip bordet, det bÀsta jag nÄgonsin gjort, vi hade det vÀldigt trevligt iaf!, sedan drog vi vidare till amba, hade hört att det skulle vara bra dÀr, men jag tycte det sög! jÀvla skit vakter hade dem ocksÄ! kom iaf hem runt halv 5 och idag har jag inte rört mig ifrÄn sÀngen förutom nÀr jag Äkte och köpte sallad i salladsbaren. imorgon börjar jag kl 7, sedan pÄ kvÀllen kmr söta sophie hit och vi ska ha mys middag, och onsdag ska jag hem till R och slagga dÀr, mys!
 
 
 

Solna here i come!

Sitter just nu och vÀntar pÄ att sega wille ska bli klar sÄ vi kan Äka och handla mat...tÀnkte bjuda pÄ lite middag i kvÀll, kÀnner att willes kommentar pÄ nÄr mindfuckar mig lite gran... vad som hÀnder under nyÄrskvÀllen Àr det du kommer göra hela Äret.. fÄr verkligen hoppas att det INTE stÀmmer...  haha, iaf, ska troligtvis trÀffa dennis senare ikvÀll eller imorgon, juste fick mitt schema frÄn sjukhuset igÄr, ÄÄ, Àr sÄ grymt taggad, lÀste lite i vÀlkommsbrevet, patienter som kommer dit har KOL, cancer i lungorna ÄÄÄÄ, sÄ grymt jÀvla taggad, vill bara att det ska bli mÄndag!!!! nu ska jag stressa pÄ wille sÄ vi kan dra snart!

Pretty girl

 
 
 
LÀnge sedan jag skrev nÄgot, men har inte riktigt haft tid, har inte haft en stund ensam förutom nu,  iaf, min mobil har fortfarande inte kommit!, fuck the phone house! 
1 januari 2013.... 2014 ska det vist va, ligger i min sÀng just nu och har ont bokstavligen i hela kroppen, hade en sÄ sjukt jÀvla bra natt!, det var riktigt lyckat faktiskt, vi höll allsÄng pÄ tÄget, dansade skrattade och var super lycklig, nyÄrskyss blev det ocksÄ, ringa pÀron och syster + farmor halv 2 för att sÀga gott nytt Är XD stabilt!
 
Vaknade med detta.. plus rivmÀrken pÄ bÄda armarna och en fet bula...
 
 
 
 
 
 
 NyÄrsklÀnningen
 
MIddag med dem fina
Fin Fina pinglor!
 
Sexiii
 
 
 
 
SkÄl med rosa champange!
 
 
 
 
 
 
Â