Pengarna rullar in som det ska nu, det går bra nu!

Första riktiga arbetsveckan är nu slut, vaknade i morse och  var väldigt rastlös och undrade om jag skulle ringa in och fråga ifall dem behöver personal ikväll... men istället blir det att åka till Bistro Bortamatch för att heja på Costa Rica med massa Gnagare och Anna, mycket roligt!, det är jag värd efter 7 arbetspass denna vecka. funderar på om jag ska passa på att satsa lite pengar på matchen, kommer ju gå plus om jag satsar på costa rica ;), på tisdag är det åter jobb igen, hoppas wille jobbar då så jag kan samåka med henne på morgonen ^^, 

1 vecka som arbetslös



Nu har första veckan som arbetslös varit! Känns faktiskt inte så konstigt, i min hjärna har jag sommarlov och ska tillbaka till skolan i höst. Det kanske beror på att kah aldrig riktigt satt mig ner och faktiskt insett att jag är det, utan har haft ett fullspäckat schema hela veckan, varje sekund har varit uppbokad. Idag var det först vackra jennifers utspring hon var så fin min lilla tjej! Kan inte fatta att vi alla har tagit studenten. Känns som det var igår vi satt i 4-ans klassrum och lärde känna varande för första gången. 9 år har gått och jag älskar dig fortfarande lika mycket! Vi har våra upp och ner dagar! Men du är fortfarande tjejen jag hade första fyllan med! Alla bus vi gjorde som vi inte ska nämna! 














Älskar er mina fina fina vänner 💕💕

Vad ska jag göra när jag inte får träffa er varje dag längre? 😭














Best day of My life 5/6-2014

Sitter just nu påväg hem från en super mysig pokerkväll med bojsen! Standard att det är jag och killarna på grabb kvällen ^^, förlorade iaf mina mat pengar denna månad... Vilket var 50kr kvar från allt shoppande... Så blir en super diet resten av månaden! 
Sen i torsdags så är jag inte student utan arbetslös! Känns jävligt konstigt att säga! Har ju sagt upp mig från jobben i Norge, kände att jag inte var redo att ta steget dit, så blir att jobba i Sverige ett tag innan jag flyttar dit. Känns lite jobbigt, men endå lite skönt, kmr nog bli till hösten istället, så jobbar nu under sommaren i Sverige och får ihop lite start kapital, och den drar dit.

Min student var iaf den absolut bästa dagen i hela mitt liv! Kundenikte varit lyckligare! Även fast jag stört böla när jag sprang ut så var jag så lycklig att jag trodde käften skulle gå sönder av allt leenden. 






MIna älskade prinsar

Var på match igår, helt sjuk vilken första halvlek det var 4-2 till aik efter 38 minuter! riktigt jävla galet. Innan matchen hade jag fixat en lapp som jag skulle ge till Patrik ( Aiks målvakt) men han var sjuk :( sad on me. så det sprack ju, juste, det var en fucking hora på linjen som vanligt så dom fucking dömde bort en gilligt mål som Eero gjorde! fucking domare! vart så brutalt jävla sur!!!!! stannade hemma idag, hade så stört ont i min fot, kan knappt gå, jätte kul med tanke på att det är student om 2 DAGAR BARA 2 DAGAR KVAR! helt jävla sjukt!!!! 
Har bestämt, kan jag inte haffa min prins, ska jag haffa min andre prins!